ДОСТАВКА

 

Крайни клиенти

Безплатна доставка до всяка точка на България при сума на поръчка над 10лв. с ДДС. При сума на поръчката под 10лв. с ДДС, клиента заплаща сумата по доставката, в размер на 6 лв. с ДДС. Срокът на доставка е в рамките на 24 часа в официалните работни дни. Начин на плащане - заплащането става при доставката с наложен платеж. 

Опцията "Пробвай преди да платиш" означава, че можете да изпробвате поръчания калъф Thin или калъф Sleeve преди да го платите на куриера. В случай, че калъфът не е съвместим с Вашето мобилно устройство, можете да откажете продукта. Разходите по връщането на стоката са за наша сметка.

 

 

Бизнес клиенти

 

Безплатна доставка за София при сума на поръчка над 50лв. с ДДС. При сума на поръчката под 50лв. с ДДС, клиента заплаща сумата по доставката според тарифите на ЛЕО ЕКСПРЕС: http://www.leoexpres.bg/services.php. Срокът на доставка е в рамките на 24 часа.

 

Безплатна доставка за населени места извън София при сума на поръчка над 100лв. с ДДС. При сума на поръчката под 100лв. с ДДС, клиента заплаща сумата по доставката според тарифите на ЛЕО ЕКСПРЕС: http://www.leoexpres.bg/services.php. Срокът на доставка е според графика на обслужване на ЛЕО ЕКСПРЕС:  http://www.leoexpres.bg/graph.php.