За нас 

 

STING e запазена търговска марка на Хорнет ЕООД. Продуктите STING се отличават визуално, по своето лого, опаковка и начин на представяне. Всички те се произвеждат от подбрани производители, при особено висок контрол, по целия път на производство и търговия чак до крайния потребител.Всички лога, знаци, картини и снимки за реклама, опаковки на изделия, пликове и транспортни опаковки с логото на STING са със запазени права, като използването им без желанието на собственика води до нарушаване на интелектуална собственост.


Нашата мисия

Нашата мисия е да сме предпочитаната марка мобилни аксесоари за потребителите, като успяваме да отговаряме на изискванията и очакванията на клиентите и пазара, с продукти от високо качество и дизайн съобразен с модните тенденции.


Нашата визия

Чрез специалното ни виждане за контрола на качеството, да използваме консумативи с гарантирано качество, да продължваме да се доверяваме на подбрани производители, чрез които да поддържаме висок стандарт по целия път на производство и търговия чак до крайния потребител. Да поддържаме висок стандарт в начина на предлагане и не на последно място, модния дизайн на аксесоарите.